Indiana bútorok

Indiana bútor a fiataloknak

Ha be kellene mutatnom egy bútorcsaládot, akkor gondolkodás nélkül mutatnám be a Black Red White bútorgyár által gyártott Indiana bútorcsaládot. Tenném ezt azért, mert ez a bútortípus egy nagyon szép kopott hatású, egyedi fogantyúkkal ellátott igényes bútor.
Különösen megnyerőek számomra a vidéki hangulatot idéző szekrények, komódok, ágykeretek, de még a falra szerelhető polcok is.

Az Indiana bútorcsalád nagyon elterjedt és népszerű a fiatalabb korosztály számára, de szeretik az idősebbek is. Be lehet velük rendezni a hálószobát, gyerekszobát, de irodabútornak is kiválóan megfelel. Elemeire bontva könnyen variálhatjuk, könnyen tudjuk szállítani, nem igényel különösebb erőfeszítést berendezni vele az adott helyiséget.
Ha ízlésesen válogatunk a színek között, és igényesen választjuk hozzá a kárpitozott ülő, vagy fekvő alkalmatosságot nagyon szép színharmóniát tudunk összehozni és kellemes meleg hangulatot tudunk előidézni. Úgyhogy, ha rám lenne bízva, és választhatnék a BRW bútorai közül, én biztos, hogy az Indiana bútorcsalád mellett döntenék. Ajánlom mindenkinek, aki bútorválasztás előtt áll, vagy bútorcserét akar, nézzen be egy ilyen üzletbe, nem fogja megbánni.